Η φιλοσοφια μας

Το βασικό συστατικό στη δημιουργία του Eréctus είναι η Ηπειρώτικη γαστρονομία
σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τεχνική μαγειρέματος της γάστρας. Μια
παραδοσιακή κατσαρόλα φτιαγμένη από πήλινο υλικό που χρησιμοποιούνταν για
την παρασκευή φαγητών τα οποία χρειάζονταν αργό και ομοιόμορφο ψήσιμο.
Η φιλοσοφία «back to roots» ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της ομάδας μας αφού
καθημερινά αναζητούμε και χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά τοπικά προϊόντα για την
παρασκευή των πιάτων μας.

Η γάστρα και η φωτιά τελειοποιούν το αποτέλεσμα δίνοντας την καθοριστική
πινελιά της θαλπωρής. Στόχος μας να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία

που θα οδηγήσει στην πιο όμορφη γευστική ανάμνηση.